Elvelangs 2017

Heisann! Det er fredag, jeg har fine planer i morgen (biblioteket først, deretter middag på restauranten på Majorstuen, deretter En tjener for to herrer på Oslo Nye Teater (siste teaterplanen min før 11. oktober om ikke noe dukker opp, jeg håper litt at noe dukker opp) og så hjem til opptak av morgendagens episode av Stjernekamp som jeg kan avslutte kvelden med) og livet er ganske ålreit (dessuten startet ny sesong av Fuller House (oppfølgerserien til Under samme tak) på Netflix i stad (og det er så teit og mye dårligere enn Under samme tak, men det underholder meg likevel). Og så er boka jeg leser veldig fin (regn med anmeldelse i løpet av neste uke, jeg er veldig spent på hvem som vinner SYTYCD (finalen er neste tirsdag) og Elvelangs i går var herlig (selv om det irriterer meg litt at jeg gikk fra Frysja til Nydalen før jeg dro hjemover og så fant jeg bilder fra Elvelangs på Instagram som tydeligvis er tatt forbi Nydalen med ting jeg gjerne skulle sett, dvs. mer fargede lys og slike effekter, jeg syns jeg gikk glipp av noen ting jeg ideelt sett ikke hadde gått glipp av, samtidig som jeg etter å ha gått i over halvannen time var såpass sliten i beina at det føltes riktig å dra hjemover siden jeg var ved t-banestasjonen og sånt)

Uansett var det som jeg fikk sett under Elvelangs finfint og jeg tenkte nå å dele litt bilder med korte kommentarer til. God fornøyelse og så setter jeg i gang:

Bilder fra Elvelangs 2017

 

Dette første bildet er fargeleggingsprosjektet jeg begynte på i morges der jeg har tegnet bakgrunn selv (det er et tre der, et litt uklart fjell, fakler og en elv som ikke var der i utgangspunktet, men som jeg tegnet på her siden jeg fikk en ide om å prøve å lage en slags versjon av Elvelangs i Fakkellys i jungelen. Det er jo altså ikke ferdig, men det blir jo ålreit 🙂

Her har vi elva som fosser forbi. Og det var så fint å lytte til elvebruset i går, fint hvordan den lyden fulgte meg mye av tiden fra jeg begynte å gå på Frysja (etter å ha stått på verdens mest stappfulle buss fra Veitvet til Kjelsås) til jeg var ved Nydalen t.banestasjon.

 

Her har vi gatelykter like ved kiosken der jeg, etter en time der jeg hadde blitt mer og mer sulten og tørst, endelig fikk kjøpt meg en Cola og noen salte drops. Disse gatelyktene var IKKE del av arrangementet, jeg syns bare at de var så fine så derfor. 

Elva og en liten dose farget lys i det minste (har planer om å gå Elvelangs i Fakkellys når det er ved Alnaelva i oktober, der er fargede lys heldigvis det første man møter på ved Grorud og det pleier også å være litt mindre folk).

Og dette bildet ble jeg veldig fornøyd med. Mye av tiden var det jo ganske mørkt i går og mobilkameraet mitt er ikke så bra, men dette syns jeg ble fint <3

Og her er et bilde ved Nydalen. 

I det hele tatt var i går veldig fin selv om det var noen ting jeg gjerne skulle fått med meg som jeg ikke fikk med meg (utdraget fra showet til Wallmanns salonger, mer lys-installasjonsdingser). Det var fin musikk underveis, det var elvebrusets melodi og det var den særegne Elvelangs-stemningen som har gjort det til en tradisjon de siste årene. Så yay og gleder meg til Alnaelva-versjonen i oktober og Elvelangs ved Akerselva igjen neste år, tiden går skikkelig fort så plutselig er det i gang på ny. 

*

Og nå skal jeg ordne ymse andre ting og tang og så kommer neste innlegg antakelig på søndag da jeg tenkte å være med på smakebit på søndag og slikt. Vi bables og god fornøyelse =D

3 kommentarer
  1. Jeg er faktisk ganske stolt av meg sjøl som gikk helt fra Frysja og ned til Jernbanetorget i år, selv om det jo tok lenger tid enn de tre timene som var satt av til Elvelangs, og mange av kulturinnslaga var ferdige, men likevel var det en del av lysinstallasjonene som fortsatt stod, så jeg fikk sett en hel del i år. Er forøvrig dessverre enig i at jeg syns det var mer interessant etter Nydalen enn før, men du fikk jo også med deg kule ting. Dessuten syns jeg sirkustroppen som var ved Nydalen og som også var der i fjor var et av de høydepunkta også dette året, jeg veit ikke om du så dem?
   Jeg så også lyssettinga av brua du har tatt bilde av, husker Jørgen og jeg snakka om at lysa fikk søylene til å se utrolig episke ut, som noe fra Romerriket eller Nazi-Tyskland (litt rar sammenligning, kanskje, men likevel ;)).

  2. Du er flink som gikk helt fra Frysja til Jernbanetorget ja, men jo da, jeg fikk sett mye fint selv og. Dessuten har jeg som nevnt tenkt å gå den på mange måter kortere Alnaelva-versjonen i oktober og da er lys-installasjoner og slikt alltid noe av det første man møter på så da får jeg den delen da 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg