Smakebit på søndag og finheter :)

Heisann! Det er søndag, det er innevær (eventuelt kafévær for min del etterpå) og livet handler om å planlegge Nanowrimo, fargelegge og spille Nintendo og å lese og være kreativ på ymse måter. 

Ellers så var dette en flott dans på Dance with the stars (der jeg liker den amerikanske versjonen sååå mye mer enn den norske, som ikke interesserer meg i det hele tatt):

Dette er en fin påminnelse om å se igjen Vaiana snart, den er jo så fin <3

Ellers gleder jeg meg til neste helg (Stranger Things 2, et Nintendo-spill jeg har obsesset mye over allerede og som jeg tenkte å skrive mer grundig om i et senere innlegg og spillkveld på Humanismens Hus), jeg er veldig fornøyd med at jeg fant åtte bøker å låne da jeg var på biblioteket i går (alle sammen var ment for barn og ungdom så jeg følte meg litt barnslig, men jeg skal skrive barnebok under Nanowrimo og da blir kanskje å sette seg inn i sjangeren ekstra viktig) og jeg syns det er skikkelig synd at de har fjernet Buffy fra Netflix, men trøster meg med å se igjen utvalgte episoder av Gilmore Girls og vurderer å bruke neste uke til å se igjen noen episoder av første sesongen av Stranger Things for liksom å være skikkelig oppdatert når nye sesongen kommer. Vi får se. 

Nå tenkte jeg å være med på smakebit på søndag og boka jeg leser at the moment er denne:

“Jenta som ville redde bøkene” er skrevet av Klaus Hagerup (som jeg har lest mye av opp i gjennom og er fan av) og illustrert av Lisa Aisato (jeg elsker bildene til Lisa Aisato, for tiden er hun antakelig blant mine favorittkunstnere for jeg syns det er så nydelig og atmosfærisk med en varm og flott fargepalett). Og jeg kommer garantert til å lese ut denne boka irriterende fort siden den er ganske kort, men det er en sånn “bare bla litt i den for å bli inspirert mens man dagdrømmer om å skrive en Lisa Aisato-illustrert bok for barn og unge en dag selv”-bok og jeg tar liksom pauser for å se litt ekstra på bilder som for eksempel dette (smakebit en):

mens jeg gleder meg over språket som er enkelt, men passende for en bok som dette som jeg uansett føler handler mer om stemninger og kjærligheten overfor litteratur enn handling og litterære sprudlerier. Her er et eksempel (smakebit 2):

Ellers handler dette kort oppsummert om en jente som bestemmer seg for å redde bøkene på biblioteket som ikke blir lest og sånt og jeg regner ellers med å skrive en slags anmeldelse av denne boka neste gang jeg blogger (hvis ikke det skjer noe skikkelig essensielt innen rundt tirsdag/onsdag-isj som roper etter å skrives om i stedet. 

Flere smakebiter finner man hos Flukten fra Virkeligheten.

*
Men da har jeg litt andre ting jeg må drive med så på gjensyn og ha en fortreffelig søndag. Neste innlegg kommer om noen dager så da bables vi 🙂

11 kommentarer

Siste innlegg