Bilder jeg har tatt i Super Mario Odyssey og andre finheter :)

Heisann! Det er mandag, uka blir fin og snart er det Nanowrimo-november (jeg tenkte å bable nøyere om prosjektet mitt i neste blogginnlegg) og det blir spennende. Ellers har jeg nå hele to kulturelle planer i neste uke og jeg har i det hele tatt så mange ting jeg har lyst til å få tid til for tiden at jeg liker å late som om døgnet har langt flere timer enn det har. 

Av andre finheter er jeg veldig fornøyd med at Adam vant Stjernekamp, særlig dette var en helt fantastisk opptreden:

Jeg har ellers fått litt dilla på Lindsey Stirling i det siste av ymse grunner og dette for eksempel er innmari flott og atmosfærisk:

Og yay angående valget om å danse kunstløp til en sang fra Hamilton-musikalen, Jason Robert Brown =D

Det var jo noen finheter. 

*

Men nå tenkte jeg å bruke resten av dette innlegget til å dele bilder jeg har tatt i Super Mario Odyssey og deretter redigert på mobilen og på dataen med ekstra effekter for å gjøre dem ekstra awesome. Snapshot-funksjonen i Super Mario Odyssey er nemlig noe jeg har fått skikkelig dilla på og nå ser jeg for meg å lage tegneserier med bilder fra Super Mario Odyssey og liknende kreative saker. Her er i alle fall noen bilder med litt forklarende tekst til (og så kan det hende det kommer oppfølgere til dette innlegget med flere bilder senere for jeg koser meg veldig mye med dette).

Bilder jeg har tatt i Super Mario Odyssey og deretter redigertifisert og slikt

Vi starter med dette bildet av Mario, et bilde som kan være representativt på veldig mange ulike følelser og sinnstilstander og slikt. Her har vi ellers et eksempel på hvordan bilder blir når jeg ikke bruker masse av spillets effekter i ettertid og det er jo helt nydelig designet.

En av de kuleste funksjonene i Super Mario Odyssey er ellers at man kan ta over kroppen til andre skapninger midlertidig. Dette betyr her at jeg kan spille som en tyrrannosaurus rex med Mario-caps og bart og det er ganske kult. Her har jeg ellers brukt et av de kuleste filterne i spillet og det ser veldig stilig ut etter min mening. 

Nok et dinosaurbilde med spillets silhuett-filter og senere justeringer på lys og farge sånn at det ser tøft og stilfullt ut. Dette filteret er ellers et jeg gleder meg til å bruke i storbyverdenen i Super Mario Odyssey der det skal veldig lite til for å skape bilder med crime noir-feeling 😉

Mario i kroppen til et juletre som kan bevege på seg. Det er jo temmelig logisk 😉

Og aller best av bildene jeg har tatt så langt. Dette! I skogsverdenen finnes det faktisk ekorn som piler rundt uavhengig av hva du som spiller driver med og så har de et filter i spillet som kan få ting til å se ut som blyanttegninger. Følgelig kunne jeg ta et bilde av et ekorn og få det til å se ut som om det var hentet fra en eller annen usedvanlig nydelig bildebok eller noe slikt og det er sååå skjønt <3 

Her har en magisk solnedgang møtt på et oljemaleri-filter mens Mario er kledd i svømmeantrekket han fikk i havverdenen. Oljemaleri-filteret er et av dem som tidvis kan gjøre motiver helt fortryllende fine 🙂

Sommerfugl jeg kom over og så brukte jeg såpeboblefiltergreia på kameraet mitt og slikt i ettertid. Det finnes altså både ekorn og sommerfugler i Super Mario Odyssey =D

Og dette er fra byverdenen jeg nettopp kom til der jeg har møtt på den bossen jeg så langt har hatt mest problemer med. Her er Mario i kroppen til en goomba og det er innmari søtt og så er han altså i storbyen som heter New Donk City og som er tydelig inspirert av New York. Denne byen har jeg altså ikke fått utforsket så nøye enda (fordi banene gjerne starter med en boss eller noe annet som bær være fokus i første omgang før man helt fritt kan dra på eventyr), men det ser flott ut. 

*

Det var noen bilder. Håper dette falt i smak og så kommer neste blogginnlegg om noen dager. Vi bables 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg