Smakebit på søndag og annet som kan være av interesse :)

Heisann! Det er søndag, været er litt grått i dag og livet er fint fordi jeg for øyeblikket (etter dessuten å bare ha skrevet 1000 ord av skrivemålet mitt for i dag) har 15 000 ord og 50 sider på Nanowrimo. Nanowrimo går skikkelig bra i år og mens det ofte pleier å gå fint så har det i år gått enda bedre enn vanlig. Ellers har jeg laget et eget album på Facebook der jeg poster fine bilder jeg tar i Super Mario Odyssey og så er bildene akkompagnert av ymse ting og tang jeg har skrevet i det siste (alt fra utdrag fra Nanowrimo til kortprosa tidligere postet her til rare ting og tang om at man har blitt forvandlet til en pingvin uten å vite det) og det er bare å titte eller lese i vei om det skulle være av interesse. 

Og ååå, neste uke blir fin fordi jeg skal dette på tirsdag og dette på søndag og i tillegg har jeg et jobbintervju angående julehjelp på bokhandel på onsdag (og jeg vet det alltids er en viss risiko for at svaret er takk, men nei takk, men det er fortsatt spennende). Så ja, livet handler mest om Nintendo og Nanowrimo for tiden, men det stopper meg ikke fra å lete frem tid til å lese og boka jeg leser nå og skal dele en smakebit fra er denne:

Det er “Wizards of Once” ac Cressida Cowell og den handler om en gutt fra en trollmannstamme som mangler magi og vil gjøre alt for å få det og en jente fra en krigerstamme som har en magisk gjenstand hun vil gjøre alt for å holde skjult. Og så treffes de og så blir det et eventyr med mye magi som jeg lånte fra biblioteket først og fremst fordi jeg elsker bøker med flotte illustrasjoner og det har denne boka til gangs. Ellers har jeg ikke falt helt for historien enda, men jeg syns fortsatt det er underholdende lesning og det er jo bra. Her har vi en smakebit som viser designet, hvordan tekst og tegning er kombinert hele veien:

Og så har vi en smakebit til som er det utdraget i boka jeg likte aller best (og bildet ble litt uklart, men det handler altså om kjemper som tenker veldig store tanker):

Flere smakebiter finnes Flukten fra Virkeligheten 🙂

*

Ellers så har jeg nå funnet dette på Youtube:

Og det er så kult for her har man masse fin musikk fra Super Mario Odyssey (som har så mye kul musikk at det burde komme et offisielt soundtrack som ble tilgjengelig på Spotify sporenstreks) og så kan man ha på det i bakgrunnen mens man skriver og slikt og jeg elsker det siden jeg har funnet ut at musikk fra tv-spill er veldig effektiv musikk for meg når jeg skriver Nanowrimo. Absolutt verdt å lytte til =D

Men nå har jeg mål om å få gjort ymse fornuftige ting i dag så jeg tror jeg nok avslutter dette innlegget her. Neste innlegg kommer ellers om noen dager så da bables vi og god fornøyelse 🙂

8 kommentarer

Siste innlegg