Om julegaver og nye litterære finheter :)

Heisann og god jul =D Jeg innrømmer at det er morsommere å poste lange historier når de får respons enn når de ikke får kommentarer (fikk mamma til å kommentere i stad sånn at julehistorie-innlegget ikke ble for ensomt) og det er fortsatt helt lov både å lese og å kommentere julehistorien min om noen får ånden over seg. Med det sagt så prøver jeg å huske at det er flere som leser bloggen min som jeg vet ikke pleier å kommentere og at det dessuten går i perioder, det er bare en del av meg som bryr meg for mye. Jeg vet at det er teit. Jeg vet også at en del av meg er en smule misunnelig på alle som er for travle til å tenke for mye på ting som blogging og internett, men kanskje 2018 blir året da jeg endelig får en jobb og ting å fylle tiden med som gjør at jeg selv blir mer travel, det er jo lov å håpe. 

Uansett har jeg hatt en fin jul så langt da og det er jo flott. Jeg har ikke lest eller skrevet nok de siste dagene, men jeg har vært sammen med familien, jeg har kost meg med julekos i massevis og jeg har feiret jul og fått masse fint.

Her er juletreet hos onkel C der jula ble feiret i år. Og her er gavene mine:

Her kan man finne veggkalender som skal fargelegges selv, notatbøker (flere av dem, hurra!), en rød kjole, en snøkule og mere til. I tillegg fikk jeg to gavekort på bokhandler, to gavekort på Lindex, et gavekort på Stovner Senter og 1000 kr å shoppe for. Dessuten har jeg blitt lovet London-tur (hurra!) i løpet av våren sammen med onkel A, Mr. D og mamma der vi skal se en musikal (hvilken aner jeg ikke enda, det må vi finne ut av etter hvert, jeg vet bare at det antakelig er mission impossible å få sett Hamilton selv om det hadde vært awesome) og det sikkert blir en del shopping (ergo: jeg må prøve å få spart i alle fall litt penger til shoppingkos der). Så ja, dette var en super jul gavemessig sett!

Ellers har jeg brukt et av gavekortene på bokhandler og halvparten av det andre gavekortet, i tillegg til 300 kr av pengene jeg fikk og det har resultert i disse innkjøpene:

Det er tusjer, det er fem bøker (som alle virker ganske så supre og som er medvirkende årsaker til at jeg skal vente til slutten av januar før jeg låner bøker på biblioteket igjen antakelig fordi jeg har dette, jeg har fortsatt fem uleste bøker av Amazon-bestillingen og jeg har en del ulest i tillegg til det igjen så det er leeenge til jeg ikke har noe å lese) og det er en bok med kreative skriveøvelser. Mye fint med andre ord og fortsatt kan jeg shoppe enda mer til helgen =D

Yay!

Og ellers handler livet om spillet jeg lastet ned til nettbrettet mitt (Word Cookies) som jeg har fått dilla på, å spise pepperkaker og på fredag vurderer jeg å dra på førpremiere for The Greatest Showman fordi jeg har veldig lyst til å se den (selv om det at den går på Gimle Kino betyr at jeg enten, skrekk og gru, må dra på kino uten popcorn som jeg er avhengig av å ha på kino eller å dra innom Saga kino først og drasse med meg popcorn helt derifra til Gimle) så i neste blogginnlegg blir det enten anmeldelse av den (hvis jeg drar på kino) eller anmeldelse av et eller annet av alt det supre jeg har lest i det siste, vi får se 🙂

Men da tenkte jeg å lage en tekopp, se på et eller annet teit og underholdende og så kommer neste innlegg på lørdag regner jeg med. Vi bables og god fornøyelse!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg