Kinofilmer i januar, februar og mars som høres interessante ut og som det godt kan tenkes at jeg trenger å se =D

Heisann! Det er fredag, jeg har nok av ting å drive med og livet er fint 🙂 Og ellers så har jeg endt opp med å gå en del av ymse grunner i det siste, sånn i tillegg til at heisen i blokka mi er under reparasjon frem til februar så jeg får sånn sett litt ekstra mosjon og det er sikkert ikke det verste i verden. Ellers har jeg lest verdens teiteste artikkel (som inspirerte et frustrasjonsutbrudd på Facebook), men i hovedsak er livet fint og jeg gleder meg over ting som bøker og nintendo og å se igjen Dance Academy for n-te gang. Dessuten åpnet Stovner Bibliotek igjen og det har blitt sååå flott, det burde virkelig besøkes mens man lar seg inspirere og fascinere <3

Men i dag tenkte jeg å skrive en liten liste over filmer som kommer på kino i januar, februar og mars i år som jeg gleder meg til å se siden det faktisk ER en del filmer som kommer fremover som alle er filmer jeg mest sannsynlig vil gå inn for å få sett på kino. Jeg kommer her til å poste tittel på filmen, trailer og en liten kommentar til hver film og da setter jeg i gang.

Kommende filmer i januar, februar og mars som jeg gleder meg til å se

 

– Pitch Perfect 3 (premiere 19. januar)

Pitch Perfect som film-serie er litt som dansefilmer, de er litt guilty pleasure-typen filmer rett og slett fordi man på ingen måte ser dem for plottet (som sjelden er særlig innovativt), men fordi det er mye kul og fengende musikk og sjarm. Jeg regner derfor med at tredje filmen vil være en sånn film som ikke vil gjøre noe sterkt inntrykk, men så vil ikke det gjøre noe siden jeg kommer til å kose meg skikkelig og gå nynnende og smilende ut av kinosalen. Hvis vi legger til at jeg er ganske fan av Anna Kendrick og syns karakterene er kule så blir dette en film man på ingen måte trenger å se, men å så gøy det vil bli for den delen av meg som elsker filmer med mye musikk og attitude likevel. 

– Call me by your name (premiere 26. januar)

Jeg har hørt fra folk jeg stoler på at denne filmen er veeeldig fin og basert på traileren og det jeg har hørt om denne filmen ellers virker dette som en atmosfærisk og ettertenksom film om kjærlighet og sommer og slike finheter. Det vil sikkert være skjønt og nært og jeg håper jeg kan bli litt forelsket i denne filmen jeg og.

– Coco (premiere 2. februar)

Om vi ser bort i fra den åpenbare frustrasjonen ved at denne filmen hadde premiere rundt thanksgiving i USA og at vi i Norge, som vanlig, er blant de siste til å få nye Disney- og Pixar-filmer på kino, så er dette noe jeg gleder meg helt enormt til. Litt fordi jeg elsker Pixars filmer (jeg har sett alt av Pixar unntatt Cars 3), men mer fordi denne filmen ser innmari fin ut. Bare av trailerne jeg har sett ser det ut som en film full av følelser, musikk og stemning og jeg bare vet at jeg kommer til å elske hvert sekund. Og så er det så imponerende, jeg har lest at Pixar her har vært så presise med detaljer at når hovedpersonen Miguel spiller gitar så er hvor han har plassert fingre og slikt på gitaren helt korrekt i forhold til tonene han spiller. Å være så nøye med detaljene i animasjon skal egentlig ikke være mulig så Pixar imponerer virkelig også sånn sett.

– The Shape of Water (premiere 23. februar)

Denne filmen hadde jeg ikke egentlig noen planer om å se men så hadde de en førpremiere med den i romjulen. Og mens jeg ikke fikk sett denne filmen da så sjekket jeg ut en trailer i den forbindelse og ble betatt. Denne filmen ser sååå magisk og fascinerende ut, jeg elsker musikken i trailerne jeg har sett og jeg syns dette ser ut som en sånn type film som vil overraske meg særdeles positivt og vise seg som noe som på merkfundig vis ER særdeles karolinsk og med en selsom eleganse. Og så er det fantasy og romantikk og drama og bare av traileren føles dette som en som film som jeg ville elsket som bok og filmer som føles litterære på den måten har jeg generelt veldig sansen for. 

– Early Man (premiere 2. mars)

Denne filmen er laget av skaperne bak Wallace & Gromit (som aldri har vært helt min greie, men det er likevel kult) og frister meg fordi det er animasjonsfilm i stop-motion, dessuten ser det veldig underholdende, artig og sjarmerende ut. Her har vi en sånn film som føles som skapt for å kose seg med popcorn mens man smiler i vei og går ut i verden igjen etterpå med en ekstra dose entusiasme på vegne av verden og slike filmer trenger man i ny og ne. Derfor.

– Wonder (premiere 2. mars)

Denne filmen er basert på boka med samme navn som handler om August (Auggie) som har en genfeil som har gjort at ansiktet hans er deformert og som starter på vanlig skole etter flere år med hjemmeskole. Og så handler det om hvordan han først ikke blir akseptert, men etter hvert får venner og slikt og jeg har lest boka, men selv hvis jeg ikke hadde lest den ville jeg nok regnet med at denne filmen nok er temmelig forutsigbar. Men den virker også usedvanlig sympatisk og velment og jeg tror den nok vil være en ganske fin filmopplevelse så yay for det. Dessuten har Daveed Diggs fra Hamilton rollen som lærer her og det er kult. 

*

Og da har jeg tilbudt en slags oversikt. Det kan også dukke opp andre filmer i årets første tre måneder som frister (jeg har for eksempel et lite håp om at Wrinkle in time-filmen skal settes opp i Norge siden det jeg har lest om den får den til å høres veldig interessant ut), men her har vi hovedoversikten altså. 

Men da tenkte jeg å ordne litt andre ting og tang og så kommer neste innlegg om noen dager. Vi bables og god fornøyelse!

2 kommentarer
  1. Jeg elsker når det er mange filmer å glede seg til!
   Jeg husker faktisk jeg så en trailer for den første Pitch Perfect-filmen en gang jeg var på kino, og bare ut fra den skjønner jeg godt hva du liker så godt ved dem. Den delen av meg som syntes Glee var ekstremt underholdende fryda meg over det jeg så! Snappy replikker, artige karakterer, masse teit drama, i det hele tatt masse å kose seg med.
   Og Call Me By Your Name er faktisk så fin at jeg har skikkelig lyst til å se den igjen når den får ordinær premiere. Jeg har sikkert sagt det før, men du må love meg å skrive en anmeldelse av den når du får sett den!

  2. Ja, det er supert når mange filmer frister =D Og kult at du skjønner appellen med Pitch Perfect, det er mye å kose seg med i de filmene så jeg satser på å kose meg med treeren til helgen. Ellers ja, skal definitivt anmelde Call me by your name når jeg har sett den 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg