Ting og tang :)

Heisann! Det er tirsdag og ååå så mye som skjer i norsk politikk for tiden, det har vært litt overveldende og jeg har lest aldeles for mye nettaviser og slikt i det siste. Men jeg er glad Listhaug gikk av (selv om jeg skulle ønske hun hadde gjort det uten å fremstille seg selv som et offer mens hun gikk til angrep på AP og insisterte på at hun skulle “være seg selv” også videre, noe som basically betyr at hun skal fortsette akkurat som før) og om noe har denne saken gjort meg bare til enda mer fan av Bjørnar Moxnes og enda mer sikker på at jeg skal fortsette å stemme Rødt og det er jo fint å vite 🙂 For øvrig syns jeg det er mye problematisk med å bruke barnehage som et negativt ladet ord når barnehager står for så mye bra og moren min som jobber som førskolelærer er nok skjønt enig med meg i at det er barn i barneskolealder som er mer fornuftige og reflekterte enn voksne politikere. Sukk… Og hurra for innsamlingsaksjonen til Leger uten grenser for øvrig, det var supert!

Dette er ellers veldig fint:

Det er Ben Platt og Lin-Manuel Miranda som sammen synger en sang som kombinerer You will be found fra Dear Evan Hansen og Story of tonight fra Hamilton og det er så fint, dessuten er sangen Found Tonight til inntekt for March for our lives som er en marsj 24. mars i USA og rundt om i verden for å vise at det ønskes trygghet og strengere våpenlover i USA, noe som jaggu er på tide etter at det senest i dag var USAs 24. skoleskytingsepisode i år.

Verden er sprø! Men snart er det påske og feriekos der jeg i alle fall skal kjøpe masse blader som jeg skal kose meg med, sånn i tillegg til at jeg skal slappe av og lese masse og spille brettspill og gå spaserturer hvis været funker fett. Og det er spådd kaldere vær enn normalt nå på året også i påsken, men i det minste er det spådd plussgrader og hvis det da er sol samtidig så kan man nok få litt vårfølelse og det er topp. 

Ellers hadde jeg et jobbintervju på kafé i stad (krysser fingrene, men tør ikke håpe for mye for da blir jeg bare skuffet), jeg gleder meg til å poste påskekrim her på fredag og jeg har det veldig gøy med å fargelegge og slikt for tiden. Utover det er det ikke så mye interessant å nevne, men jeg har det fint og det ser til og med ut til at de begynner å bli ferdig med håndverksarbeid i leiligheten min sånn at jeg i morgen kveld sannsynligvis kan flytte hjem til meg selv igjen. Det blir bra selv om jeg må rydde masse ting på plass og moppe gulvet og fornuftige ting som ikke frister. Men men…

Og jeg hadde egentlig ikke så mye å skrive om, men jeg hadde lyst til å blogge likevel og da ble det dette. Neste innlegg kommer fredag og vil være en lang og forhåpentligvis interessant påskekrim. Yay!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg