En listedings og sånt :)

Heisann! Det er tirsdag, det er påskeferie (deilig) og jeg tar meg den frihet å minne om at jeg har påskekrim som man kan lese og kose seg med (heldigvis har jeg gitt den bort til tre, fire som jeg vet kommer til å lese den og danne seg teorier om hvem som er tyven, men jeg blir alltids glad for enda mer teorisering og interesse). Og ellers er planene mine for påsken å lese bøker og blader, fargelegge og spille Nintendo og å gå spaserturer i solskinnet og ta det kuli. Dessuten har jeg tenkt å dra på kino på torsdag og jeg vet ikke hva jeg skal se, men det finner jeg sikkert ut av.

Men nå fant jeg en liste her: https://vargnattsbokhylla.blogspot.no/2018/03/anything-but-books-tag.html som jeg tenkte å stjele i mangel på noe episk å blogge om så da setter jeg i gang (og listen er på engelsk, men jeg svarer på norsk fordi det er enklest sånn):

Andre ting enn bøker-liste

1. Name a cartoon that you love.

Hm… For tiden ser jeg ikke så mye tegnefilmserier, men jeg så gjennom Futurama for noen få år siden og det likte jeg veldig godt. 
2. What is your favorite song right now?

Min evige favorittsang er jo Stand by me, men av sanger jeg elsker for øyeblikket har vi omtrent alle sangene fra Crazy Ex Girlfriend. I tillegg har vi denne:

Det er Found Tonight som kombinerer Story of tonight fra Hamilton og You will be found fra Dear Evan Hansen og som synges av Lin-Manuel Miranda og Ben Platt og det er nydelig <3 Dessuten støtter denne sangen March for our lives så den støtter en god sak i tillegg 🙂

3. What could you do for hours (that isn’t reading)?

Spille ordspillet jeg lastet ned på nettbrettet mitt for få måneder siden, men det har jeg spilt så mye at jeg nå straks vil ha rundet alle banene på det som er tilgjengelig sånn at jeg må slette det og laste ned et liknende ordspill som jeg kan få dilla på i stedet fordi jeg liker så godt å ha dilla på ordspill. Ellers fargelegge og å se ting og tang på Youtube.
4. What is something you love to do that your followers would be surprised by?

Tror ikke det er noe særlig med meg som ville overrasket folk, men jeg er mykere og kan sitte i rarere posisjoner enn folk kanskje forventer.
5. What is your favorite unnecessarily specific thing to learn about?

Jeg vet ikke helt hva man er ment til å svare på dette spørsmålet, men jeg kan jo svare musikaler 🙂
6. What is something unusual you know how to do?

Si alfabetet baklengs (og det kan jeg si skikkelig fort, fire, fem sekunder er det raskeste). I følge noe jeg kom over på Facebook forleden dag kan jeg ellers tydeligvis lese 600 ord i sekundet og det er sånt genier og Nobelprisvinner kan i følge den testen 😉
7. Name something you?ve made in the last year (and show us, if you can)

Det var jo da jeg så og elsket Shape of Water og brukte tegneverktøy og ymse effekter på mobilen for å lage en ny versjon av posteren med katten Luna i rollen som havskapningen og sånt 😉 Da følte jeg meg veeeldig kreativ. 
8. What is your most recent personal project?

 Det er jo påskekrimmen som nevnt. Ellers har jeg begynt å skrive en ny mulig krimnovelledings inspirert av Eurovision, jeg vurderer å forsøke meg på Camp Nanowrimo i april selv om det er noen dager i april som jeg ikke vil få prioritert særlig mye skriving i det hele tatt og ellers skriver jeg stadig musikalsanger til ikke-eksisterende musikaler og slikt.
9. Tell us something you think about often (maybe while staring out of windows)

At jeg savner utsikten min. For tiden ser jeg bare stillaser når jeg ser ut av vinduet og det er ikke like koselig, dessuten vet jeg aldri helt hva slags vær det er før jeg går ut siden stillaser gir lite svar på sånt. Jeg tenker ellers for mye på at jeg vil vinne konkurranser på nettet.
10. Give us something thats your favorite, but make it something oddly specific,
not like your favorite food, but like your favorite food when you?ve been studying
for hours and forgot to eat. Or, you know, something like that.

Jeg har en spesiell kjole som jeg omtrent bare bruker etter at jeg har dusjet etter spinning på tirsdager. Så det er “post-trening-kjole” i grunnen og det er jo litt merkelig spesifikt. 

*

Da har jeg svart på den utfordringen og nå tenkte jeg å drive med litt ymse andre ting og så kommer neste innlegg om noen dager og da følger det nok med anmeldelse av den filmen jeg endte opp med å se på kino. Vi bables!

4 kommentarer
  1. Fin liste, gøy å lese svara dine! Jeg liker sånne ting – føler jeg blir kjent med deg på en annen måte enn gjennom de vanlige blogginnlegga dine 🙂 Merker jeg er spent på krimnovelle inspirert av Eurovision 😉

  2. Fint at listesvarerier falt i smak og kult, Vargnatt, at du også liker Stand by me veldig godt. Og jeg har ikke akkurat kommet så veldig langt på den krimnovellen da, men jeg ser for meg å la alle de mistenkte ha navn inspirert av Eurovision-sanger og å ha Eurovision-referanser overalt og slikt, det kan sikkert bli artig om jeg får det til 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg