Ymse aspekter ved tilværelsen :)

Heisann! Det er lørdag og denne dagen ble på ingen måte som forventet. Hos mamma bor jo som kjent verdens fineste katt:

Og så pleier mamma å ha døren til verandaen sin åpen om nettene for å slippe inn luft fordi det ellers blir ganske varmt og så har hun innglasset veranda der det var en liten sprekk åpen mellom glassvinduene som Luna på et eller annet vis har klart å komme seg gjennom og så må hun ha sklidd og havnet på bakken (det er heldigvis ikke så langt ned ditt) så i morges da mamma sto opp var Luna søkk borte og vi har i dag brukt hele dagen til å holde oss hjemme på Stovner og lett etter henne og bekymret oss for henne før hun sto nede på bakken og pep klokka fem på syv i kveld. Så nå er hun trygt hjemme hos mamma og alt gikk bra (dessuten så er hun chippet så vi kan jo håpe at ting ville ordnet seg uansett om noen fant henne), men å bruke hele dagen på å være redd for at vi hadde mistet henne helt var ikke særlig gøy. I tillegg hadde jeg selv en uheldig opplevelse da jeg lette etter henne for da så jeg under en bru jeg i utgangspunktet ikke liker å være under og så sa jeg “Luna” og “hei” mens jeg så etter henne da en mann med hvitt skjegg som må ha vært i sekstiårene eller noe sånt gikk under brua og spurte om jeg hadde sagt hei til ham siden jeg hadde pratet litt til meg selv. Deretter spurte han ekkelt nok om jeg ville se på tissen hans og at jeg kunne få betalt og det vil man jo ikke så da fortet jeg meg vekk og følte meg så glad for at han gikk i en annen retning og når jeg var ordentlig langt unna ham og følte meg trygg begynte jeg å gråte hysterisk og hyperventilere før jeg ringte mamma og fortalte om mannen jeg hadde møtt på før jeg dro hjem til henne og besluttet at jeg aldri, aldri, aldri skal gå under den brua igjen EVER. Så ja, denne dagen var ingen spesielt fin Sankt Hans. 

På den positive siden så gleder jeg meg over at ting kunne gått så veldig mye verre både med mannen (som nok var ufarlig, men bare litt sprø) og med Luna. Dessuten vant jeg 90 kr i Lotto i dag og det er jo ikke verst bare det. Og det viktigste av alt: Luna er tilbake og hun virket strålende fornøyd for hun har jo vært holdt som innekatt og kjeder seg sikkert en del fordi det er en del rom hun ikke får være inne på hos mamma og sånt, men i dag har hun vært på eventyr og alt tyder på at det var noe hun likte veldig godt. Det blir nok fint om litt over en uke når vi drar til Stavern der Luna får være mer ute fordi det er lov å ha katter ute der, noe det ikke egentlig er i nabolaget der mamma bor. 

*

Nok om det. Livet er mest fint da, i dag var ikke så fin, men sånn generelt sett. Dessuten leser jeg boka “Girl made of stars” av Ashley Herring Blake (som jeg må huske å få anmeldt når den er lest ut) og den er sååå fin og viktig og velskrevet og anbefales virkelig. 

Og så fant jeg dette klippet fra America’s Got Talent med Troy James og det er så fascinerende:

En del av meg syns dette er ganske ekkelt og ubehagelig, men en annen del av meg syns det er skikkelig kult og fascinerende (og det er den andre delen som gjorde at jeg falt ned i et sort hull på Youtube i stad mens jeg sjekket ut alle videoer jeg kom over med Troy James og enkelt andre slangemennesker også fordi sånt er ganske interessant. 

Ellers begynner jeg på nye historier hele tiden for tiden, jeg fargelegger en hel del og jeg spiller mye Super Mario Odyssey igjen der jeg nå tenkte å avslutte dette innlegget med å dele musikken jeg finner mest stemningsfull fordi den har noe litt Tim Burton’s Nightmare before Christmas-aktig ved seg som jeg fryder meg over og det er musikken i Cap Kingdom. Neste innlegg kommer om noen dager så da bables vi:

3 kommentarer
  1. Vad skönt att fina katten kom tillrätta. Är ju jättejobbigt när de försvinner så där. Och den där mannen alltså. Usch, jag hade blivit jätterädd. Och arg! Och gjort en polisanmälan Gjorde ni det? Hur som helst riktigt otäckt.

  2. Vi politianmeldte ikke mannen for han gjorde jo ingenting, bare sa noe ekkelt, dessuten kom jeg meg fort unna ham så det hendte jo egentlig ikke noe mer enn at han sa det han sa.
   Og ja, himla fint at Luna kom tilbake, vi var så bekymret for henne og det er veldig fint å ha henne vel hjemme igjen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg