Elvelangs =D

Heisann! Det er fredag og helg og livet er fint fordi jeg denne uka har sett Phantom of the Opera igjen OG jeg har gått Elvelangs, sistnevnte noe jeg har tenkt å dele bilder fra snart. Og i morgen er det lørdag og biblioteket, i tillegg til spillkveld (og dessverre er det ikke sikkert at det ER flere spillkvelder denne høsten utenom morgendagens, men det tar jeg som det kommer) som riktignok betyr at jeg må se Stjernekamp bittelitt på etterskudd, men det går nok bra. 

Ellers er livet fint fordi bøker og Nintendo og nå nylig dukket det opp ny trailer for Ralph Breaks the Internet (som jeg gleder meg ganske mye til):

Dessuten skrev jeg et eventyr til moren min som hadde bursdag på onsdag og det ble hun veldig glad for så det er også kos 😉

Men her kommer det herved et knippe bilder fra Elvelangs, god fornøyelse =D

Elvelangs i Fakkellys 2018 

I går gikk jeg Elvelangs langs Akerselva fra Frysja til en halvtimes spasertur unna Nydalen der jeg tok buss tilbake til Nydalen og deretter T-bane hjem. Det var en veldig stemningsfull og koselig tur, dessuten solgte folk både svele og brownies underveis OG jeg fikk spist pinnebrød så jeg var glad, selv om jeg ble skikkelig sliten i beina etter en spasertur som endte opp med å ta to timer. 

Fint tre med lys i 🙂

Bilde fra Nydalen der det var mye interessant som foregikk.

Hai! Dette syns jeg var veldig stilig og kult laget 🙂

Her er et bilde underveis.

Pinnebrød <3 Og jeg er så veldig glad i deig at jeg ikke lar pinnebrød bli særlig brent, men heller blir veldig deigete og det var topp. 

Sist, men ikke minst himmelbilde fra begynnelsen av turen da himmelen hadde sånne søte skyer på som gjorde verden ganske malerisk <3

Konklusjonen var at jeg hadde en fin tur og så mye mer fint enn det man ser på disse bildene og at jeg gleder meg til Alnaelva-utgaven av Elvelangs i oktober.

*
 

4 kommentarer
  1. Ønsker deg en veldig god helg. Så fabelaktige bilder fra vandringa di elvelangs. Har alltid villet være med på det, og dermed får jeg gjennom deg 🙂 Takk.

  2. Takk i lige måde angående god helg-ønsker og fint at bildene fra Elvelangs falt i smak =D Elvelangs er et årlig arrangement der de tenner fakkellys og har underholdning og slikt bortover en elv og så går man langs den på kvelden og inspireres 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg