Lillehammer og ymse annet :)

Heisann! Det er mandag og livet er fint fordi helgen var super. Jo da, å få bankkort sperret dagen før vi dro fordi jeg la inn betalingsinfo feil sted er kanskje ikke det smarteste jeg har gjort, men det funket greit i og med at jeg fant ganske lite som fristet å shoppe uansett. Ellers var været kjipt for det regna ikke masse, men en slags konstant dis av regn var det jo og jeg vil tro Lillehammer er mer koselig enten på sommeren eller på vinteren med masse snø og julestemning. Men likevel, jeg var der sammen med fine folk, vi spiste god mat og god hotellfrokost og vi hadde det rett og slett skikkelig koselig og jeg skal snart dele litt bilder, men først: yay, denne dansen fra Dancing with the Stars Junior er kul:

Det er Ariana og Artyon som danser en jazz-rutine sammen og det er så rørende fordi hun fikk en del kritikk i forrige uke og så fikk hun sesongens første 10-er i går og det syns jeg er kult.

En annen skikkelig kul ting gjelder Andrew Barth Feldman:

Dette klippet, som jeg har delt før fordi det er fantastisk skuespill og flott sunget her, er fra da Andrew Barth Feldman vant Jimmy Awards (en nasjonal pris for musikalfrelste High School-elever som har spilt i skolemusikaler og kommet til prisutdelingen Jimmy Awards) i slutten av juni. Og der ble han sett av viktige agenter som inviterte ham til audition som igjen resulterer i at han i januar tar over rollen som Evan i musikalen Dear Evan Hansen på Broadway. Det er skikkelig kult at en talentfull gutt på kun 16 år skal spille en stor hovedrolle på Broadway alt neste år, jeg blir veldig inspirert av slike historier =D

Ellers går Nanowrimo ganske greit selv om jeg fikk lite tid til å skrive i helgen. Jeg har nemlig 32100 ord for øyeblikket og 145 sider og er med det kun rundt 1000 ord og et kapittel unna å fullføre del 1 av historien min som består av to deler. Og det skal riktignok innrømmes at jeg egentlig ikke har planlagt noe av hva som skal skje i del 2, men det finner jeg sikkert ut av. Uansett har jeg klart å skrive mellom 2000 og 3000 ord nesten hver eneste dag og da får det så være at jeg ikke syns det er spesielt velskrevne ord eller noe sånt, det er da i alle fall ord. Og siden jeg er meg så har jeg allerede begynt å tenke på julekalender som jeg kan skrive med en gang jeg er ferdig med Nanowrimo og så vurderer jeg å ha tegneprosjekter i desember og å, det er alt for mange ting jeg vil 😉

Uansett, her er et knippe bilder fra Lillehammer-turen:

Dette er trær og Mjøsa og meg som er alt for glad i filtre og slikt på mobilen min (noe som preger det meste her egentlig, men det blir jo så fint). Stemningsfullt og skjønt i gråværet på lørdag.

Fin gatelykt i Lillehammer sentrum lørdag kveld fordi jeg er meg 😉

Gammeldags tog ved Maihaugen. Jeg vil veldig gjerne kjøre en tur med et skikkelig gammeldags lokomotiv en gang, det hadde vært magisk <3

To gyngehester ved Maihaugen. Fikk dessverre ikke med meg de andre på å plassere Olav (dvs. søteste nevøen en person kan ha) på ryggen av noen av hestene for å lage episke Western-bilder, men kanskje muligheten vil by seg en annen gang.

Lillehammer sentrum. Sånne koselige sentrum som i Lillehammer eller Stavanger eller liknende er så skjønt. Karl Johan føles liksom ikke like intimt og naturlig.

Elsk på dette hjørnet på hotellet der man kunne sitte og lese dagens aviser eller se på tv eller bare slappe av. Jeg elsket dette området og fargepaletten her så mye 🙂

Og så hadde jeg jo gavekort på Ark Bokhandel og vi var innom Strandtorget Senter som hadde en Ark og der fikk jeg tak i Wundersmith og Snokeboka (førstnevnte fordi jeg likte Nevermoor som jeg leste i sommer så godt, sistnevnte fordi den er skrevet og illustrert av Lisa Aisato og derfor elsk). Dessuten brukte jeg bankkortet mitt på torsdag, da det enda ikke var sperret fordi jeg enda ikke hadde vært idiot, på Less og Det tynne sverdet (førstnevnte fordi den vant Pulitzer-prisen for litteratur i år som et av få tilfeller der en humoristisk bok om reise og skriving og gay love vinner den prisen fremfor noe mer seriøst og sistnevnte fordi den handler om døden og slikt for barn og unge, har illustrasjoner og har blitt sammenliknet med Astrid Lindgrens mest eventyrlige romaner, dessuten har jeg begynt å lese og ååå, denne boka er så fin). Så jeg fikk jo tak i noe nytt i forrige uke. Utover det gleder jeg meg til jeg vinner Nanowrimo og kan fortsette tradisjonen med å feire det med å bestille bøker på nettet (og nå med litt ekstra god samvittighet fordi jeg også har kjøpt bøker fysisk i bokhandel i det siste og dermed kan hjelpe til å opprettholde bokhandelstanden fordi vi trenger bokhandler skikkelig). 

*

Så det var litt bilder og litt andre ting og tang og da tenkte jeg å spille litt Nintendo og så får vi se om jeg ender opp med å skrive litt mer i dag og. Yay! Og neste innlegg kommer om noen dager så da bables vi!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg